Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unable to link Google Assistant with hub 2245

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TFitzpatri8
    replied
    Does the email address on your Hub account include any optional modifiers like + or . ?

    What country is your Google Home registered in?

    Leave a comment:


  • emvigelis
    replied
    There is only one email address there and that's the one I always use.

    ​​BIN: Hub2-V04-20140904

    SwitchLincs, FanLincs, Keypads, plugin modules and wire in micro modules.

    Leave a comment:


  • TFitzpatri8
    replied
    Originally posted by emvigelis View Post
    It connects fine ( I deliberately put in wrong password to see that error). The problem is it claims I have no devices.
    Do you have more than one Insteon account? If you go into the Insteon app where you see your devices, then go to Settings and Account, does the email shown there match exactly what you are entering when you add the Insteon account to Google?

    If you got to Settings, House and scroll down, what does it show for BIN?

    Are you trying to connect with sensors, iolincs, sirens, or just Insteon SwitchLincs?

    Leave a comment:


  • emvigelis
    replied
    It connects fine ( I deliberately put in wrong password to see that error). The problem is it claims I have no devices.

    Leave a comment:


  • SeanM
    replied
    I just set this up from scratch, for the first time, and I didn't have any issues getting connected. (Fairly proud of myself right now )

    The Google app was finding devices as I was adding them. On the main screen it did show cycling dots under the devices like it was trying to connect, but when I tapped in it displayed the current level correct.

    It does look like the Insteon side and Google side are working, so it might be an issue with the Hub login credentials entered inside the google app.

    Leave a comment:


  • emvigelis
    replied
    Screenshot attached
    Attached Files

    Leave a comment:


  • emvigelis
    started a topic Unable to link Google Assistant with hub 2245

    Unable to link Google Assistant with hub 2245

    When I try to re link Google Assistant on my phone to Insteon I get a message "No devices were found in your Insteon account".

    I had unlinked Insteon in an attempt to fix some sporadic issues but now I cannot re-link. I used to also have Google Home installed on my phone (I don't remember why I installed it) and it showed the devices but all showed offline. I tried to unlink there as I found on the internet that doing so should remove all of my 30 or so devices but the would not go away. I purged storage for both Assistant and Home and uninstalled but no matter what combination I try I cannot make Assistant link to Insteon (always get the above error).

    Gene V
Working...
X